Diari La Veu del País Valencià
L’Últim Toc Teatre guanyador a la Mostra de Teatre de Benetússer
La dona de negre ha estat la gran triomfadora de la setena edició de la Mostra de Teatre de Benetússer amb tres guardons.

Dissabte 29 de novembre tingué lloc l’entrega de premis de la Mostra de Teatre de Benetússer al Centre Cultural el Molinet i La dona de negre de la companyia suecana l’Últim Toc Teatre se’n portà els de millor escenografia, millor actor per a Emili Chaqués i el més important, el de millor obra. Al seu torn la comèdia Amant a sou de Pànic Escènic obtingué els de millor actriu, millor direcció i el premi del públic.

Pere Marco, director del muntatge de La dona de negre es mostra joiós i content en assabentar-se dels guardons: “Per a nosaltres estar seleccionats en tres certàmens ja era un premi i si, a més, en la nostra primera participació en una mostra en guanyem tres, encara ho estem més!”

La dona de negre s’estrenà a Sueca el passat 23 de maig i la proposta de l’Últim Toc ja ha passat per diverses poblacions i ha estat seleccionada, al seu torn, als certàmens de Torrent i Mislata.

Emili Chaqués Jiménez

Comparteix

Icona de pantalla completa