Diari La Veu del País Valencià
Conferència europea sobre ferramentes on-line
UNA CONFERÈNCIA EUROPEA TRACTARÀ LA IMPORTÀNCIA DE L’EDUCACIÓ DAVANT DE POSSIBLES DESASTRES NATURALS

El pròxim dijous 27 de novembre tindrà lloc, a la seu de l’Institut Valencià de Seguretat i Emergències a Xest, una conferència europea sobre ferramentes on-line per a la prevenció davant desastres naturals en centres educatius organitzada pel Consorci de la Ribera dins del projecte europeu Saferguarding Educational Environment (SEE) del qual el Consorci de la Ribera és soci.

Aquesta conferència està destinada a tots aquells col·lectius que intervenen després d’haver patit un desastre natural (policies, bombers, protecció civil) però principalment a aquells que treballen en l’àmbit educatiu. Així, es presentaran diverses ferramentes on-line que s’han elaborat per a la prevenció d’aquests desastres en centres educatius i experts de diversos països europeus exposaran allò que es fa a altres països. La jornada, que s’iniciarà a les 9.00h, comptarà amb la presència de la secretària autonòmica de Governació, Asunción Quinzá Alegre, i del president del Consorci de la Ribera, Juan Ignacio Barrachina, a més d’experts en la prevenció davant de desastres naturals d’Itàlia, Gràcia, Bulgària, Romania i Espanya.

Esta conferència s’emmarca en el projecte europeu SEE que té com a objectiu establir una web que siga la base d’unes ferramentes amb tasques orientades a l’educació i prevenció dirigides a estudiants, voluntaris, escoles i equips de professionals en cas de desastres atòpics naturals

Mancomunitat de la Ribera Alta

Comparteix

Icona de pantalla completa