Diari La Veu del País Valencià
Deficiències al CEIP La Muralla de Canet d’en Berenguer
Volem denunciar la situació en la qual es troba el CEIP La Muralla de Canet d’en Berenguer que amb només 4 anys de vida presenta determinats problemes que cal solucionar de manera urgent.
Demanem un desdoblament inajornable de l’aula d’infantil de 4 anys. L’aula compta una matrícula de 28 alumnes, ràtio que supera la permesa segons el RD 132/2010, doncs l’aula té uns 50 metres quadrats, i només en permet 25. Hem d’informar que a més a més, de la Plataforma per l’Ensenyament Públic del Camp de Morvedre, el grup de famílies ha iniciat una sèrie de queixes formals a la Conselleria per a aconseguir el desdoblament, comptant amb el suport del centre i de l’Ajuntament.

També volem afegir que en aquest centre, hi ha una mancança d’espais perquè no hi ha biblioteca, ni sala polivalent per a Infantil com hauria de ser segons el RD 132/2010.

Un altre assumpte que s’ha de resoldre urgentment és la incorporació al CEIP La Muralla de Canet d’un educador/a reconegut per Conselleria per a un alumne matriculat a Infantil 3 anys. Els seus pares en conèixer que el seu fill té TGD, autisme, el febrer d’aquest any, abans de matricular al fill a l’escola, es van mobilitzar per donar-li els recursos disponibles. A l’abril, la inspectora de zona va signar el Dictamen que reconeix els recursos necessaris, però eixe Dictamen ha sigut paralitzat, extraviat o anul•lat per instàncies superiors, i quan està quasi finalitzat el primer trimestre, el Dictamen està sense resoldre, i l’Educador/a per arribar. Les funcions de l’Educador/a són cobertes amb l’esforç dels pares, la tutora i les/els mestres en la mesura de les seues possibilitats per tal de garantir el dret a l’educació de l’alumne.

Plataforma per l’Ensenyament Públic del Camp de Morvedre

Comparteix

Icona de pantalla completa