VerdCel divendres 21N a l'Infern de Massalfassar

20 novembre 2014 01:00h
Divendres 21 de Novembre. 23h. Entrada gratuïta.
 
Concert VerdCel. Presenta el darrer disc Argilaga
 
Lloc: Cafè l'Infern de Massalfassar. Plaça de l'Església 11. 46560 Massalfassar, Horta Nord.
'Work in progress'

VerdCel segueix la gira de concerts del seu darrer disc 'Argilaga' alhora que està immers amb la realització del Documental 'Trajecte, la distància no és frontera' i les mescles del que serà el seu primer disc en directe, un treball molt especial: 'Òrbites, poetes i cançons'. Són els tres elements, tres potes d'aquesta celebració que és 'VerdCel 2014', deu anys del primer disc i gairebé quinze als escenaris.
 
 


 
Aquesta tardor VerdCel continua la gira del seu nou treball 'Argilaga'. De moment ha aterrat a Vila-real, Sant Vicent del Raspeig (Univ. d'Alacant), Teatre Olímpia d'Oliva, Vila de Gràcia i Poble Sec de Barcelona. Ara aterra al Cafè l'Infern de Massalfassar.
 
Tres són els objectius a realitzar en aquest 2014 de commemoració. El disc d'estudi publicat i que gira actualment, 'Argilaga', aquest treball documental, i el disc en directe 'Orbites, poetes i cançons', en el qual s'està avançant en les mescles amb Valen Nieto, productor també dels seus dos darrers discos; aquest serà un disc molt especial pel seu contingut i formació musical, i el primer en directe de VerdCel.
 
Argilaga
 
Després de l’anterior viatge pels estats de l’ànima, de l’aigua, de qui pateix la pèrdua de condicions laborals i la feina (Els dies del Saurí), el nou protagonista de les cançons de VerdCel és el foc. Un nou treball on les cançons clamen per allò essencial en la revolta personal, nacional i social: equilibri personal, estima, germanor, ser poble i desobediència. Som romer, espígol, timó en essència, aroma de justícia social, condiment per la llibertat; però per resistir, per pega-li la volta, seguirem sent arbust d'argilaga que lluita contra la forta sequera: tronc dret, flor primaveral, perfectament ramificada, espines llargues i robustes, i sobretot combustible.
 
 
VerdCel treballa la Cançó de manera única, barreja de manera natural influències modernes amb arrels mediterrànies. Gairebé ja 15 anys als escenaris, 10 anys des de la primera publicació i el 2014 publica el seu cinquè LP: Argilaga. La proposta d'Alfons Olmo és de convicció interdisciplinària i treballa en equip; els seus discos s'han editat en fantàstics formats de Llibre-CD que recullen música, còmics, poesia i treballs audiovisuals diversos; en directe ha treballat acció i projeccions amb notorietat i molta personalitat.
 
En els seus diferents formats presenta un espectacle que supera la singularitat de les seves cançons, un concert multidisciplinar amb força i sentiment, on la música i la interpretació convergeixen i converteixen els seus directes en un esdeveniment perfectament equilibrat, amb la comunicació i la interacció amb el públic com pedres angulars.
 
Més informació, escoltes, vídeos i demés: www.verdcel.com

Podeu escoltar complert Argilaga ací - http://verdcel.bandcamp.com/album/argilaga


 
next