Diari La Veu del País Valencià
‘Jordi i Lola’ a la Casa de Cultura de Benifaió
Ara fa més de quinze anys vam encetar un cicle d’espectacles aglutinats sota el nom genèric de “ Trilogia de menjador ” amb UN SOPAR DE DIMECRES el 1997, QUÈ FEM DE LA MARE? el 2010 i ara amb JORDI I LOLA com a darrer treball.

JORDI I LOLA, és un espai obert a la creació, on Neus Agulló mantindrà de nou el rol d’actriu i Pep Cortés, amb una tombarella passarà de director a actor sota la direcció de Juanjo Prats per a presentar aquest text de Ximo Llorens que ens ofereix la visió tan singular d’una parella, que ja porta mig segle junta.

La família, la crisi econòmica i de valors que patim desfilaran per un escenari creat per Jon Berrondo on la proximitat i la sinceritat dels personatges ens resultaran sorprenents.

Ben bé podríem dir, que tenim al damunt de l’escenari una bona part de la història actual del teatre valencià.

Amb aquestes paraules us volem convidar a la presentació del nostre nou espectacle el divendres dia 21 de novembre a les 22.30 h a la Casa de Cultura de Benifaió, i el dia 28 de novembre a la Casa de Cultura de Puçol a les 22.30 h .
Per tal de confirmar la vostra assistència podeu trucar al telèfon 96 554 08 20 o bé fer arribar un correu electrònic a [email protected]

Tot esperant que la proposta us resulte suggerent.

Aprofitem l’avinentesa per a informar-vos que mantenim en REPERTORI els espectacles: BANKABARET, HOMENATGE A T i les dues propostes EL SR. LLETRAFERIDA i LLETRAFERIDA 2.0.

Joanfra Rozalén

Comparteix

Icona de pantalla completa