Diari La Veu del País Valencià
Desenredant la madeixa buscant espais de reflexió comuns
la gent de Llavorteràpia (Castelló) i caMot (Xàtiva) continuem desenredant la madeixa buscant espais de reflexió comuns que ens ajuden a trobar camins per anar transformant la realitat.

Per això hem convidat a Rosa Zafra, membre de Baladre (coordinació de lluites contra la precarietat, l’empobriment i l’exclusió social) perquè vinga a presentar-nos el llibre del que és coautora: Renta Básica de las iguales y feminismos: de la centralidad del empleo a la centralidad de la vida i poder xerrar amb ella de la Renta bàsica de les iguals com una eina més de lluita per una vida que valga la pena ser viscuda.

Les autores diuen del llibre:“Con este trabajo colectivo y horizontal no hemos pretendido sino realizar un aporte más al debate de la búsqueda del cómo organizar nuestras vidas al margen del mercado capitalista, del heteropatriarcado y del estado. Está escrito y elaborado con amor, cuidado, apoyo mutuo y mucha rebeldía. Esperamos haber sido capaces de transmitir en el mismo todo aquella vida que merece la pena ser vivida que lleva dentro“.

La xerrada presentació serà el divendres 21 de novembre a caMot, a les 20.00h.

També estarem el dissabte 22, a les 19.00h a Ca La Mera (Ontinyent) compartint taula amb la gent de la PAH.

Vos esperem!

Comparteix

Icona de pantalla completa