Diari La Veu del País Valencià
El parc del Trenet d’Almoines

El Mercat del Trenet es consolida com un punt de venda de productes de la terra

El parc del Trenet d’Almoines aplega milers de visitants en un ambient familiar
Les 35 parades de productes del camp, menjars casolans i artesania van omplir el Mercat del Trenet, celebrat diumenge a Almoines, on va aplegar milers de persones, majoritàriament famílies.

El Mercat del Trenet és una iniciativa del CDR la Safor amb l’objectiu d’apropar els productes de proximitat i ecològics als consumidors, i cada mes fa parada en un dels pobles de la Safor per on passava l’antic Xitxarra: Almoines, Beniarjó, Potries i Vilallonga.

Al parc del Trenet d’Almoines va actuar Dani Miquel amb cançons populars i que el públic infantil coneixia molt bé. Al mateix temps també hi havia un taller de dolços de Tots Sants, com els panellets. I el Mercat va acollir el primer intercanvi de llavors valencianes.

Gràcies a l’associació del Tren Alcoi-Gandia els més menuts van poder pujar al trenet. I es va celebrar un sorteig de Destapa’t als bars d’Almoines, on les guanyadores van ser: Rosa M. Garcia, Amparo Morant, Tino Ruano i Núria Escrivà.

El Mercat del Trenet, organitzat per l’Escola de la Terra i l’Ajuntament d’Almoines, està finançat pels Ministeris d’Agricultura i Serveis Socials.

Comparteix

Icona de pantalla completa