LES ASSOCIACIONS ECOLOGISTES SE SOLIDARITZEN AMB L’AGENT MEDIAMBIENTAL AGREDIT PER L’ACCIÓ CONJUNTA I ORGANITZADA DE DIVERSOS PARANYERS A CÀLIG I DEMANEN UNA RECERCA EXHAUSTIVA DELS FETS.

LES ONG MEDIAMBIENTALS, ACCIÓ ECOLOGISTA-AGRO, ECOLOGISTES EN ACCIÓ I GECEN, REMETEN A la FISCALIA, SEPRONA, CONSELLERIA I MINISTERI 40 PARANYS MÉS.

Avui mateix presentem un nou llistat amb 40 paranys actius a la Fiscalia, Ministeri, Conselleria i SEPRONA. Com vam assenyalar fa uns dies, són diversos centenars els paranys que estan caçant. Els 66 paranys denunciats fins al moment són la punta de l’iceberg d’una activitat delictiva que, lluny de reduir-se dràsticament, continua. Açò sí, sabent-se observats, la cautela dels furtius ha augmentat.

APAVAL CALLA DAVANT L’AGRESSIÓ A l’AGENT MEDIAMBIENTAL A CÀLIG.

Les associacions ecologistes consideren els fets greus doncs no responen a la fúria puntual d’un individu a qui s’ha sorprès delinquint, sinó a una acció agressiva presumptament coordinada, clarament coercitiva i intimidadora.

Les ONG mediambientals recorden la constitució l’any passat del grup organitzat denominat Paranyers en Acció. Demanem una recerca exhaustiva doncs, sense acusar a ningú per endavant com no pot ser d’una altra forma, és imprescindible tallar aquests fets d’arrel i saber a què respon l’organització i actuació agressiva dels paranyers.

APAVAL calla i la Conselleria manté silenci absolut sobre aquest tema. Demandem a Conselleria que dispose de més mitjans i que defense i protegisca als seus agents, personant-se en el possible judici contra els paranyers.

Comparteix

Icona de pantalla completa