Diari La Veu del País Valencià
FEDALCIS pacta un acord amb Terra Mítica
FEDALCIS pacta un acord amb TERRA MíTICA

FEDALCIS (Federació d’agrupacions locals de Comerç, industria i serveis de les Riberes) tanca una campanya de concencia de compra local, baix el lema “Vine al teu local a comprar i el diumengue a disfutar” i “Al poble compraràs i a Terra Mítica aniràs!” on des de els comerços de les diferents associacions de cada població s’han repartit descomptes promocionals i cartells anunciadors en les poblacions de Cullera(ACECU), Sueca(ARRIMA’T), Algemesi(ACSA), Carcaixent(ASECA), Castelló(ACC), L’Alcudía(ALCÚDIA QUALITAT), Alginet(ACEAL), Benifaío(ACEB), Carlet(CARLET COMERCIAL), Almussafes(AECAL), els descontes els pots aconseguir en els comerços locals dels pobles participants.

Terra Mítica ha premiat amb unes entrades gratuites per sortejar entre els associats de cada població per agrair la seua participació.

Aquesta campanya ha tingut molt bona aceptació, ja que es des del 4 d’octubre fins al 2 de noviembre on Terra Mitíca tanca les seus portes per final de temporada, estará obert dissabtes i diumenges ( sesió especial divendres 31 doctubre ).

En estos dies disfrutaràs de la temàtica de Halloween amb 15 espectacles terrorífics. Des de FEDALCIS amb aquesta campanya es vol transmetre que els diumenges son per disfrutar amb familia i no anar a comprar.

Arrimat al Comerç de Sueca

Comparteix

Icona de pantalla completa