Diari La Veu del País Valencià
CGT-PV – Manifestació unitària a València el 15N
LES MARXES DE LA DIGNITAT ES REUNIRAN AQUEST DISSABTE A VALÈNCIA PER A PERFILAR ELS RECORREGUTS I ACTES A REALITZAR ENTRE L’1 I EL 29 DE NOVEMBRE

Tres columnes, procedents de Castelló, Alacant i Bunyol confluiran en LHorta el dia 14, per a realitzar una manifestació unitària a València el 15N, sota el lema “Pa, treball, sostre i dignitat”

Delegacions de les assemblees comarcals de les Marxes per la Dignitat del País Valencià (22M) es reuniran el pròxim dia 18 d’octubre en la ciutat de València (concretament en la seu de CGT-PV, en l’Av. del Cid, 154) per a preparar conjuntament totes les mobilitzacions que aquesta plataforma, en la qual participen organitzacions socials, d’aturats, sindicats alternatius, partits d’esquerra, etc., tenen previst realitzar el pròxim mes de novembre.

La primera gran acció tindrà lloc a partir del dia 1 del pròxim mes de novembre, durant eixa quinzena –amb eixides escalonades, en funció de la distància a cobrir– les tres columnes (Nord, Sud i Oest) recorreran a peu les seues respectives rutes per les diferents comarques, realitzant activitats informatives en les poblacions per les quals vagen passant.

Per al 14 d’octubre està previst que les tres columnes –que tenen com a objectiu denunciar totes les polítiques de retallades, privatitzacions, rescats bancaris i altres mesures de precarització que es vénen aplicant pels últims governs de l’Estat i de la Comunitat Valenciana– arriben a un barri o localitat de la perifèria de València, on seran rebudes per les organitzacions i moviments socials que participen en aquesta iniciativa. També es té previst explicar en les diverses assemblees i xarrades que es realitzen durant les marxes tot un seguit de propostes per a combatre aquesta situació de pobresa i angoixa que pateix una part important i creixent de la classe treballadora, com a conseqüència directa d’aquestes polítiques que s’estan denunciant.

L’endemà, dissabte 15-N, s’ha convocat una manifestació unitària que recorrerà el centre de València, i a la qual s’està convidant a tota l’esquerra social, sindical i política, per a mostrar en els carrers la indignació popular per les constants agressions que les polítiques imposades per la Troica al govern espanyol estan infligint als sectors més desfavorits de la societat.

La represa de les mobilitzacions va a continuar amb una setmana de lluita d’àmbit estatal (del 24 al 30 de novembre) en la qual cadascun dels dies estarà dedicat a una problemàtica important: precarietat, violència masclista, serveis socials, denúncia de la corrupció, etc. que tindrà com a colofó una manifestació en totes les grans ciutats el 29N.

Marxes per la Dignitat del País Valencià (22M)

Comparteix

Icona de pantalla completa