Diari La Veu del País Valencià
La cooperativa de crèdit promou i recolza la cultura valenciana
Caixa Popular patrocina la Russafa Book Weekend 14

L’entitat financera valenciana Caixa Popular patrocinarà la Russafa Book Weekend 14, que se celebrarà en el barri de València els dies 17, 18 i 19 d’octubre.

Un esdeveniment que naix entorn del llibre i que albergarà la Ruzafa Gallery i les huit llibreries del barri que exerciran d’amfitriones: Ubik Cafè, Llibreria Bartleby, Li Petit Canibaal, Gotham Còmics, Collita Roja, Kowalski, Slaughter i Camelopardus.
“Com a entitat cooperativa valenciana, amb una forma de fer banca diferent i més social, ens sentim compromesos amb el nostre entorn més proper i amb totes aquelles iniciatives que contribuïsquen a promoure la cultura valenciana i l’equació”, ha manifestat José Mª Company, director del departament de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular.

Organitzat per les llibreries del barri i promogut per la Generalitat Valenciana, Russafa Book Weekend donarà visibilitat a les llibreries, editorials i publicacions valencianes que aposten per la singularitat i la qualitat en totes les seues facetes. Ja que, conjumina la participació del Gremi de Llibrers i les associacions valencianes d’editors, il·lustrats i del còmic.

Així mateix, presenta un programa d’oci cultural, amb presentacions, recitals, cuentacuentos i tallers infantils, dirigit a un públic inquiet i àvid de noves propostes relacionades amb el sector del llibre.

En coherència amb els seus valors, Caixa Popular, recolza totes aquelles iniciatives que contribueixen a millorar, vertebrar i enriquir a la societat valenciana, de manera que, recolza a les entitats que promouen i difonen la cultura valenciana.

Comparteix

Icona de pantalla completa