Diari La Veu del País Valencià
Mostra de productes de la terra a Beniarjó
El Mercat del Trenet para al senyoriu d’Ausiàs Marc

Beniarjó acull este diumenge la mostra de productes de la terra

Diumenge 19 d’octubre el Mercat del Trenet fa parada, per primera vegada, al senyoriu del poeta Ausiàs Marc, amb la mostra de productes de la terra a través de 30 parades. El Mercat, que tindrà lloc de 10 a 14h, està organitzat pel Centre de Desenvolupament Rural de la Safor i l’Ajuntament de Beniarjó

Al Mercat del Trenet hi ha previst la realització d’un taller infantil d’agricultura ecològica amb la construcció d’un hort casolà fet amb productes reciclats. A més, el grup de danses Trapig i la banda de música Ausiàs Marc de Beniarjó actuaran a la plaça del municipi.

A les 11 del matí es farà una visita a la cisterna d’aigua i a les restes del Palau Marc. I entre tots els visitants que compren al Mercat del Trenet se sortejarà un sopar per a dues persones a la pizzeria La Llar de Beniarjó.

El visitant trobarà 30 parades de productes frescos del camp, ecològics i de proximitat; productes agrícoles elaborats, com melmelades, olis, i menjars dolços i salats; i artesania feta a mà.

Al mes de novembre, el Mercat del Trenet visitarà, de nou, Almoines. Després, al mes de desembre, farà parada a Vilallonga.

Comparteix

Icona de pantalla completa