Intersindical Valenciana qualifica d’artificial el discurs de Fabra

Intersindical Valenciana considera artificial i irreal el discurs del President Fabra. Per al Sindicat aquest no ha donat respostes a la greu situació que pateixen les valencianes i valencians.

El President Fabra continua instal·lat en un món irreal que no és en el que viuen les valencianes i valencians cada dia. El Sindicat manifesta que hui, 9 d’Octubre, no s’ha apostat, de manera clara i contundent, per més autogovern, un millor sistema de finançament i per donar solucions a problemes com l’atur, la corrupció, l’exili de la gent jove, les desigualtats socials, la violència de gènere, l’empobriment de la població, la involució lingüística, o molts altres problemes que tenim cada dia.

Per contra, Fabra ha fet un discurs d’autocomplaença, d’autoafirmació, pensant més en el seu futur personal que en el futur del País Valencià i de la seua gent.

Per això, hui 9 d’Octubre, des de la Intersindical Valenciana s’aposta per un canvi de polítiques i de polítics per assegurar un futur millor per al conjunt de les valencianes i valencians, que recupere la dignitat de la ciutadania valenciana, que pose fi a les polítiques de retallades i aposte per avançar en l’autogovern del País Valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa