Diari La Veu del País Valencià
Concert del 9 d’Octubre a Alcoi

La Primitiva d’Alcoi a la Plaça de Ferràndiz i Carbonell, el proper dijous 9 d’octubre a partir de les 12 h. amb la col.laboració del Grup de Dances Carrascal

La Banda Primitiva d’Alcoi amb el Grup de Dolçainers i Tabaleters La Cordeta, sota la batuta d’Àngel Lluís Ferrando, ha preparat un programa d’autors valencians per al Concert del Nou d’Octubre amb obres de l’enguany homenatjat Camilo Pérez Monllor, dues versions per a banda de “La Muixeranga” i dues marxes d’aires maseros de García i Soler i Mario Roig.

El concert s’enmarca en els actes de l’Ajuntament d’Alcoi i s’ha previst efectuar-se a continuació de la lectura del manifest institucional, a les 12h. Aquest manifest enguany el llegirà el catedràtic de la Universitat de València i President de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles, l’alcoià Romà de la Calle.

Prèviament, a les 11:30 hi haurà una cercavila des de La Glorieta a la Plaça Ferràndiz i Carbonell, amb el Grup de Danses Carrascal, el qual tambè intervindrà en el concert, afegint dansa a la música de “El Pardalot”, popurri de cants tradicionals de Juan Cantó.

CIM Apolo

Comparteix

Icona de pantalla completa