Diari La Veu del País Valencià
La falla El Mocador presenta els seus ‘bocetos’
El diumenge 14 de setembre de 2014, els representants de la Falla El Mocador varen firmar amb els artistes els contractes corresponents. Aprofitant per a presentar a la Comissió i al públic en general els “bocetos” de les seues falles així com l’entrega dels seus originals a les falleres majors per a l’exercici 2014-2015, Ana i Noelia.
La falla infantil serà obra de l’artista CHRISTIAN GARCÍA-PARRADO amb el lema UNA FALLETA AMB 5R i la falla gran de l’artista MIGUEL BALAGUER amb el lema #INNOVEM. Per a Ruben Morte, president de la comisión: “aquest any hem dissenyat un projecte molt innovador que s’anirà comprovant durant tot l’any, a part d’humà, fet per persones per a persones. Per la seua banda el president infantil Oriol García destaca que “està molt xula la falla, i m’agrada participar en la seua realització amb els tallers que s’han organitzat des de la falla”

També des del Mocador destaquen que el proper 21 de setembre a les 12’30h en el Consell Agrari de Sagunt serà la proclamació de les Falleres Majors 2015, la Na Noelia Torres i N’Ana Gomis Gaspar, i la despedida de la fallera major de 2014 MAria Gaspar Juliá.
Falla El Mocador

Comparteix

Icona de pantalla completa