Diari La Veu del País Valencià
La Sardinera obri les seues portes
El pròxim 16 d’agost el Centre Social ‘La Sardinera’ té la intenció de presentar el projecte que porten entre mans a tota la societat castellonera i els seus voltants.

El Centre Social naix, entre altres coses, com a resposta a la situació social complicada que patim actualment. Al nostre poble hi ha famílies amb dificultats econòmiques que provoquen situacions de risc d’exclusió social. Un dels seus objectius serà minvar el màxim possible aquestes dificultats de molts veïns de Castelló des de la solidaritat i el treball de base. També es fomentarà l’esperit crític, especialment sobre tot allò que precisament ha provocat que la situació social siga la que és i com hem arribat fins ací, buscant alternatives per millorar el nostre entorn.

Un altre objectiu important serà la promoció de l’associacionisme, i donar cabuda en el Centre a qualsevol associació amb finalitats positives, principalment locals. D’aquesta manera volen crear vincles entre les persones i les diferents entitats i associacions, i fomentar així la participació activa i conscient en la vida del poble.

L’últim objectiu important del Centre és oferir un espai per a la difusió i expressió artística de qualsevol tipus i defensar i promoure la cultura i llengua pròpia dels castelloners i valencians.

Es basen en un model assembleari i autogestionat. La creació d’aquest Centre Social ha sigut possible gràcies a l’aportació voluntària i desinteressada de molt veïns de Castelló que creuen en la necessitat de crear un Centre Social d’aquestes característiques al nostre poble.

Comparteix

Icona de pantalla completa