Diari La Veu del País Valencià
Correus – Ordre de repartir a un funcionari amb crossa
La unitat mèdica de l’Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS) d’Alacant després d’una revisió del procés patològic del funcionari de Correus, dictamina la continuïtat de la baixa laboral, que els serveis mèdics postals de la direcció territorial de la zona V (País Valencià, Murcia i Illes Balears) van negar.

El funcionari de Correus es va acollir a la legislació que dictamina que en cas de denegació d’una llicència per malaltia, serà la unitat mèdica de la Seguretat Social la que decidisca si escau o no, la continuïtat d’una incapacitat temporal. L’adreça de Correus S. a. empresa 100% propietat de l’estat, amb aquesta revocació, i moltes més en la resta de l’estat, demostra els seus errors i desencerts en medicina laboral preventiva, i el dany a la seua imatge corporativa, en intentar rebaixar l’absentisme, ja de per si mateix baix, amb la vulneració de les lleis de prevenció de riscos laborals, posant en risc la salut i seguretat dels treballadors amb grau de discapacitat reconeguda.

A més d’aquest cas del carter amb crosses, CGT té interposades denúncies per la via penal en la comunitat de Madrid, de treballadores postals que han avortat per no readaptar-les a llocs adequats al seu estat de gestació.

La Secció Sindical de Correus de la Confederació General del Treball, estarà vigilant i denunciarà en els llocs corresponents, tota burla i incompliment de l’obligada protecció en matèria de salut laboral, que l’adreça de Correus S.A. tan contínuament se salta a la “torera”.

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa