Diari La Veu del País Valencià
Campionat d’Espanya Aleví de natació
CAMPIONAT DESPANYA ALEVÍ – EDAT ESCOLAR C.S.D. DESTIU

Del 9 al 12 de Juliol va tindre lloc en les instal·lacions de “La Granadilla” a Badajoz el Campionat d’Espanya Aleví – Edat Escolar C.S.D. d’Estiu, on el Club Natació Ontinyent va competir amb un total de tres nadadors: Teresa Albiol Beneyto, Kristina Emilova Kirilova i Johann Mateo Betancourt Lala, destacant la brillant actuació de tot l’equip en este campionat.

El campionat va reunir a 645 nadadors (387 xics nascuts en els anys 2.000 i 2.001, i a 258 xiques nascudes en els anys 2.002 i 2.003) de 214 clubs.

Els resultats han sigut francament molt bons, destacant en la categoria femenina (nascudes l’any 2002) a Kristina Emilova que va aconseguir classificar-se per a la Final “A” en la prova de 200m braça aconseguint finalitzar en la 6a posició, també va aconseguir un altre magnífic en la prova de 100m braça finalitzant en la 10a posició, a més va acabar en la 28a posició en els 200m papallona i en els 400m estils va finalitzar en la 33a posició; Teresa Albiol va aconseguir la 19a posició en els 200m braça, la 25a posició en els 200m estils, la 26a posició en els 100m braça i la 30a posició en els 400m estils.

Destacar Johann Mateo Betancourt que va participar en la prova de 100m papallona aconseguint acabar en la 33a posició.

Volem felicitar a tot l’equip per l’esforç, arreplegant els fruits sembrats d’anys arrere que ha fet possible, gràcies al treball dels entrenadores, Víctor Cabanes Asensio i Lluís Tormo Barahona, estar a un excel·lent nivell Nacional.

Amb este campionat, estos nadadors posen el punt i final a la temporada, complint amb escreix els objectius i expectatives proposats a l’inici de la temporada