Diari La Veu del País Valencià
Encontre artístic a Ontinyent
Des de la fundació Salvador Mollà es proposa un encontre artístic que abasteix disciplines com la pintura, escultura, fotografia i bio-dansa, ambientat en una antiga fàbrica del tèxtil en el paratge del riu Clariano, fàbrica actualment reconvertida en espai d’art modern, referència turística i creativa per a Ontinyent. www.salvadormolla.com

Informació sobre els tallers:

Setmana del 28 de Juliol al 3 d’agost:

-Curs de pintura impartit per l’artista plàstic Blai Tomàs Ibañez.
Les classes es faran a l’aire lliure i el tema serà el paisatge, l’anàlisi, composició, tractament, tècniques, etc.

-Taller d’escultura impartit per Salvador Mollà.
Salvador Mollà és un escultor ceramista autodidacta. El seu treball es caracteritza pel gran mestissatge de materials, aconseguint un gran contrast matèric en les seues escultures, circumstància que li ha donat lloc a un gran coneixement d’oficis en tots els materials. El curs serà un curs pràctic en què podem alternar en diferents materials amb el suport tècnic de Salvador. Treballarem a partir del gres amb possibilitat d’acabats esmaltats o, al gust de cada un, amb ferro a través de soldadures. www.salvadormolla.com
El preu seran 100€ de dilluns a dissabte i 55€ divendres i dissabte. Els materials es comptabilitzaran a banda. Però els participants poden aportar materials propis també.

-Taller de fotografia impartit per Enric Pont i Rafa Penadés durant els dies 1 i 2 d’agost.
Teoria de la composició i percepció visual Taller fotogràfic Fotografia Urbana i Geometria Taller pràctic-teòric de la Fotografia Urbana, amb elements humans i socials.
El preu son 100€ els dos dies .
enricpont.com
rafapenades.com

-Taller de bio-dansa, impartit per Júlia Gómez.
En aquest taller utilitza les emocions i la divertició. S’experimentarà a través del contacte en l’argila, la música, etc.
Aquest taller s’impartirà de dijous a diumenge i el preu serà 100€ tots els dies, 55€ el cap de setmana, i 30 € un dia solt.

-Conferència Daniel Arenas Martín per al dimecres 30 de juliol.
Catedràtic en llengua i literatura durant 30 anys a Algemesí i cofundador de la revista ‘’Encadenados ORG’’, on ha fet crítica de cinema. Poeta novel·lista, assagista i crític d’art.

-Conferència-projecció per al dissabte dia 2 d’agost.
Jesús Coyto és un pintor de Ciudad Rodrigo (Salamanca). Professor al centre cultural Aranzuela (a Madrid) del qual fou fundador en l’any 84.
Té una gran projecció nacional i internacional i té obres en diferents museus. Les seues obres alternen entre pintura, fotografia i diversos materials.

Contacte:
[email protected]
Blai Tomàs: 625568025
Salvador Mollà: 610 396 200

Subscripcions: es podran fer fins el 17 de juliol i del 18 al 24 es formalitzaria l’ingrés al següent compte bancari:
ES04 2045 6103 880000811408

Allotjaments:
Fundació Salvador Mollà: 610396200 – www.salvadormolla.com
Habitacions Monterrey: 962 381 293 Hotel Kazar: 962 382 443 Voraserra: 667 219 921
Càmping Lamore:618406614

Fundació Salvador Mollà

Comparteix

Icona de pantalla completa