Diari La Veu del País Valencià
Es torna a mentir per justificar l’avançament de les proves de setembre
La Conselleria torna a mentir per justificar l’avançament de les proves de setembre

STEPV està estudiant accions jurídiques si la Conselleria no rectifica

La Conselleria d’Educació ha fet pública una nota de premsa sobre l’avançament de les proves de setembre a juliol, en la qual afirma que aquesta mesura està consensuada amb els sindicats i les organitzacions de la comunitat educativa.

En concret afirma: “Esta medida ha sido adoptada a petición de la Permanente de Directores y consensuada con los agentes implicados en el ámbito educativo, es decir organizaciones sindicales, padres y alumnos, y pretende mejorar el éxito en los resultados de los exámenes realizados en septiembre”.

STEPV i la resta de sindicats de la Mesa Sectorial han rebutjat des del primer moment l’avançament de les proves. També hem rebutjat l’avançament de l’inici de curs, una mesura lligada a la primera.

Les associacions de pares i mares també han criticat i qüestionat aquesta mesura i l’avançament del curs al 3 de setembre. En la nota de premsa de la Conselleria sobre l’avançament de l’inici de curs també va afirmar que havia sigut una proposta de la comunitat educativa, cosa absolutament falsa. I recordem que el calendari escolar no s’ha negociat en Mesa Sectorial com és preceptiu, fet que ha provocat la presentació d’un recurs per part de STEPV contra la Conselleria per negació del dret a la negociació col·lectiva.

Amb la nota de premsa d’avui, la Conselleria torna a mentir per vendre a l’opinió pública unes mesures que no tenen el suport de ningú i molt menys de STEPV. És per això que el Sindicat està estudiant mesures legals per a denunciar aquesta manipulació burda i interessada per part de la Conselleria, si aquesta no rectifica.

STEPV

Comparteix

Icona de pantalla completa