Diari La Veu del País Valencià
VI Rebrotada Popular – Va per tu Miquel!
VI REBROTADA POPULAR. VA PER TU MIQUEL!!
L’Associació Cultural El Rebrot ha organitzat per al proper dissabte 14 de juny a Rafelcofer, la VI REBROTADA POPULAR. Aquest any, com no podria ser d’altra manera,es dedicarà al mestre, company i amic Miquel Ruíz, que ens va deixar el juny de l’any passat. El programa d’actes serà el següent:
8:30 h Despertà i esmorzar a “El Raconet de la Plaça”.
19:00 h Cercavila. Començarà a la Plaça de l’Hort Tallat i finalitzarà a l’Auditori, on s’oferirà berenar i mistela per a tots els participants. Han confirmat la seua participació; La Colla Safor, Colla de Dolçainers i Tabaleters “Corda Curta” amb la Geganta Beatriu d’Urrea, Colla de Dolçainers i Tabaleters del Grau de Gandia, La Cosa Nostra, i com no, El Rebrot.
20:30 h Concert de la colla “El Rebrot”.
Entrega del Premi Rebrot, que consisteix en una escultura dissenyada i creada per Josep Basset. Aquest any s’entregarà el premi a Miquel Ruíz Gràcia a títol pòstum. Per a les properes edicions, en homenatge a Miquel, passarà a ser Premi Miquel Ruíz. Contarem també amb la presència de Mª Josep Escrivà, qui llegirà un poema que ha escrit dedicat a Miquel.
22:00 h Sopar de baix-braç i revetla al carrer de l’Auditori. El sopar consistirà en picadeta de papes, cacau i salmorra, amb beguda inclosa i fruita de temporada. El preu és de 5 € (3 € per a socis i colles participants). “El Raconet de la Plaça” tindrà preparats entrepans per als qui preferiu no portar-lo de casa. Per a sopar, envia un correu a [email protected].
Associació Cultural El Rebrot

Comparteix

Icona de pantalla completa