Diari La Veu del País Valencià
Celebració de 10 anys d’existència del Casal Popular de Castelló
Des del Casal Popular de Castelló ens complau convidar-vos a l’espectacle de celebració de 10 anys d’existència el qual consistirà en una de barreja de música, teatre, dansa, audiovisuals, poesia, parlaments, relats de persones i col·lectius del Casal Popular.

L’acte es realitzarà el divendres 30 de maig a les 19.30h al Teatre del Raval i és gratuït. Amb aquest volem retre homenatge a totes les persones i col·lectius que en aquests 10 anys han participat del Casal Popular i del Castelló rebel, del qual ens sentim còmplices.

A Castelló mai un espai d’aquestes característiques havia estat tan arrelat des de la Transició ençà, pel que volem posar en valor en el marc valencià i particularment castellonenc, un espai de resistència i dignitat que aixopluga generacions i sensibilitats diverses, les quals treballen per un Castelló socialment més just.

Al llarg d’aquests 10 anys s’han programat multitud d’actes, i hem estat punt de trobada d’infinitat d’iniciatives crítiques. Tot des d’una entitat independent amb un funcionament assembleari, basat en el compromís i l’altruisme d’un bon grapat de persones.

Us convidem a participar i gaucaudir d’un acte basat en diferents expressions artístiques que faran d’aquesta activitat una experiència diferent gràcies a un format íntim i lúdic, sense perdre el compromís que caracteritza al Casal.

>

>

Casal Popular de Castelló

Comparteix

Icona de pantalla completa