Diari La Veu del País Valencià
Campanya electoral de les Europees amb austeritat
Els socialistes realitzen la campanya electoral de les Europees amb austeritat, proximitat i cridant a la participació als ciutadans de la Ribera Alta

El coordinador electoral dels socialistes de la Ribera Alta, Fernando Pascual, anuncia que se celebraran més de 20 mítings, entre els distints pobles de la comarca, i es visitaran els mercats ambulants de moltes poblacions.

El responsable socialista explica que en el PSPV de la Ribera Alta “estem realitzant una campanya neta i austera, sense cap caixa B i sense comptabilitats estranyes”. No hi haurà banderoles, ni grans tanques publicitàries. Sí s’apegaran cartells amb la imatge de la candidata socialista, Elena Valenciano. “Els ciutadans no entendrien, després dels sacrificis que estan suportant, que els partits polítics pogueren fer una campanya amb dispendi i abús”, segons afirma Pascual.

Pel que fa a la planificació de campanya elaborada en la nostra comarca “estarem en cada poble, en cada barri, en cada carrer i en cada lloc on podem reflexionar conjuntament amb els ciutadans perquè el 25 de maig siga de veritat l’inici del canvi”.

Segons Pascual s’han programat actes, que no seran mítings clàssics sinó xicotets actes de proximitat, de proximitat amb la militància i amb els ciutadans per a explicar-los la importància que tenen estos comicis perquè s’acudisca a votar.

En la Ribera Alta es realitzaran actes electorals en els municipis de Guadassuar, Montserrat, Alcàntera, Senyera, Sumacàrcer, Rafelguaraf, Carcaixent, La Pobla Llarga, Carlet, Llombai, Benimodo, Benifaió, Manuel, Algemesí, Alzira, Càrcer, Villanueva de Castellón, l’Alcúdia, Alginet, Alberic, Massalavés i Benimuslem.

L’acte central de la comarca se celebrarà el 22 de maig, a les 21:30 hores, en la Sala Rex Natura dAlzira, i comptarà amb la participació d’Isabel Aguilar, secretària dels socialistes alzirenys, Robert Martínez, secretari del PSPV Ribera Alta, José Luis Ábalos, secretari provincial de València, Ximo Puig, secretari general del PSPV-PSOE i l’exministra socialista, Carme Chacón.

Pascual afirma que les eleccions europees del pròxim 25 de maig són “vitals” per a posar fre a l’austeritat que ha posat en marxa el PP e “impedir nous retalls preparats per a després de les eleccions”. No obstant això, ha advertit que l’estratègia del PP és “que parega que estes eleccions no li importen als ciutadans perquè saben que així ixen guanyant” i, en este sentit, hi ha anima tots els ciutadans de la Ribera Alta “a no caure en la trampa del PP”.

PSPV Alzira
photo

Comparteix

Icona de pantalla completa