Diari La Veu del País Valencià
Dijous de lluita a Camp de Morvedre
Dijous de lluita a la nostra comarca. Plataforma en Defensa per l’Ensenyament Públic del Camp de Morvedre junt amb l’AMPA del Col·legi l’Ermita
Us informem que continuem el dijous de lluita a la nostra comarca. La Plataforma en Defensa per l’Ensenyament Públic del Camp de Morvedre junt amb l’AMPA del Col·legi l’Ermita, farem un tancament en el Col·legi l’Ermita de Benifairó de les Valls i invitem als pares i mares, mestres, alumnes i resta de ciutadans de la Vall de Segó i de la resta del Camp de Morvedre a participar-hi.
Els motius, a més a més de defendre les necessitats d’inversió per part de Conselleria en noves i adequades infraestructures al Col·legi de L’Ermita i denunciar la resta mancances que pateixen els col·legis de la nostra comarca, també és per a lluitar per la escola pública i de qualitat que tots volem i per a dir no a les polítiques educatives del govern central i autonòmic reflectides en retallades, decrets i en la Llei d’Educació (LOMQE) que ha entrat en vigor a principis d’enguany i que significa un canvi de model educatiu i social en una estratègia de privatització i de transformació de l’educació en mercaderia.

Us esperem el Dijous, 15 de maig a les 19.00 al “tancament en el Col·legi l’Ermita” en Benifairó de les Valls.
photo

Comparteix

Icona de pantalla completa