Diari La Veu del País Valencià
Vila-real acollix el ‘Rock per la llengua’
El pròxim dissabte 10 de Maig a les 23h, Vila-real acollix el “Rock per la llengua” amb l’actuació dels grups Pepet i Marieta, Sherpah, Tashkenti, Gris-Gris i Almorranes Garrapinyaes.

Cal destacar l’actuació dels dos grups catalans que entren fort en l’escena valenciana, participant conjuntament a festivals com el Festival Diània i el pròxim “Rock per la llengua”.

Per aquells que no se l’han escoltat, SHERPAH és una banda de rumba& reggae, q també s’atreveix amb el funky, la cúmbia, el rock, salsa i pinzellades del més pur metall, les seves lletres es caracteritzen per la seva crítica social i el seu compromís a despertar consciències.

Sherpah es troba de gira presentant el seu últim disc “CAMINO” que ja s’ha consolidat entre els més escoltats d’arreu del territori català i valencià.

Per altra banda, Pepet i Marieta, ja plenament consolidats a l’escena valenciana, seguixen amb la seua gira “Primavera al País Valencià”.

Pepet i Marieta són per damunt de tot una banda de directe. I és que, si bé singles com “La Rumba del #SíSí”, “La Via”, “Me moles” o “La Pelu” sonen diàriament a les principals radiofórmules i televisions del país, és damunt dels escenaris on la banda desplega tot els seu potencial artístic. No debades, han actuat a festivals tan dispars com l’Acampada Jove, el Barcelona Acció Musical, el Feslloch o la Fira de Música Viva de Vic.
Els Ontinyentins, Tashkenti, també participaran, dins de la seua gira de presentació, la fusió d’estils i el mestissatge del seu nou disc, ‘Saba’.

Com a grups locals podrem gaudir de la presència de Gris-Gris i Almorranes Garrapinyades.

Esteu preparats per la festa??

SALVA ALFONSO MARTÍNEZ
Metrònom – Management

Comparteix

Icona de pantalla completa