Diari La Veu del País Valencià
L’Associació Unió Musical de Bocairent presentarà la XXIV Diada Musical
L’Associació Unió Musical de Bocairent presentarà la XXIV Diada Musical de la Vall d’Albaida el proper 26 d’abril a les 20.30 al Teatre Avenida. La diada, que es celebrarà el 24 de maig a Bocairent, serà un homenatge a la música festera de Moros i Cristians. Des de la Unió Musical Bocairent volen posar en valor a este gènere únic i plenament valencià, i per això comptaran amb la col·laboració de l’Associació de Compositors de Música Festera (ACMMIC). Entre els compositors que han confirmat assistència a la diada destaquen Jose Rafael Pascual, Saül Gómez, Damián Molina, Daniel Ferrero, Enrique Alborch, Miguel Àngel Ibiza o Benedicto Ripoll.

Durant la presentació es desvetllarà al públic assistent el vídeo musical que ha gravat l’Associació l’últim mes. El vídeo mostrarà un recull de música tradicional bocairentina interpretada en diferents llocs de la localitat, amb la intenció de promocionar la diada però que també vol servir per promocionar la cultura i el turisme de Bocairent.

La diada serà l’acte central de la celebració del 90 aniversari de la Unió Musical. Entre els actes, que començaren al gener, cal destacar la xerrada de Jose Rafael Pascual Vilaplana o el Concert de Música Festera. On es va estrenar Bukayrân del compositor de Muro dedicada a la banda, la qual serà interpretada al passacarrer de la Diada.

ASSOCIACIÓ UNIÓ MUSICAL DE BOCAIRENT

Comparteix

Icona de pantalla completa