Diari La Veu del País Valencià
Joan Cascant ens parlarà de Microvinya: una eina per a l’ecosistema empresarial rural
La conferència, titulada “Microvinya, una eina per a l’ecosistema empresarial rural”, tindrà lloc dimarts 8 d’abril, a les 19h, a l’FP la Safor de Beniarjó. A l’acte, hi haurà vi i oli del Celler de la Muntanya a la venda.

El projecte Microvinya

De terres minifundistes i des d’un enclavament muntanyenc molt especial al nord de les terres d’Alacant, “Celler la Muntanya” naix a Muro, l’any 2004 com a empresa vitivinícola i oleícola.

“Celler la Muntanya” es proveeix de raïm mitjançant la iniciativa “MICROVINYA“. El projecte permet la participació de tercers en la conducció de petits vinyers, nous i recuperats, en una terra que antigament era de gran importància vitivinícola, aconseguint així una múltiple rendibilitat: econòmica,social, cultural i mediambiental.

La propietat de la marca Microvinya ha concedit al Celler la Muntanya la cessió d’ús del segell i marca Microvinya. El desenvolupament dels 28 Micro-vinyers sempre està supervisat pel Celler.

En aquest escenari, “Celler de la Muntanya” ha aconseguit, en l’actualitat, set productes que es troben en els millors restaurants i botigues gurmet del País Valencià, Alemanya i els Estats Units.

Blanca Llorca Tauste

Coordinadora de programes
CDR La Safor

Comparteix

Icona de pantalla completa