Diari La Veu del País Valencià
EUPV anima a mobilitzar-se el Dia Internacional de la Dona a Castelló
La diputada a Les Corts Valencianes, Marina Albiol, anima a la societat castellonenca a participar en la concentració que està convocada aquest dissabte, a la Plaça de la Pau, pel Dia Internacional de la Dona. “En aquesta context de crisi, moltes dones sofreixen doblement per la seua situació econòmica i de gènere. Les dones han de suportar una major precarietat laboral, més desnonaments, pensions més baixes, menys pensions, la majoria de les llars en risc de pobresa depenen d’una dona, etc. Les polítiques del PP estan aprofundint la difícil situació de les dones de la classe treballadora. Hem de mobilitzar-nos”.

A més, la diputada assegura que la nova reforma de la Llei de l’Avortament del ministre Gallardón és un atac contra la llibertat sexual de les dones i contra el seu dret a interrompre el seu embaràs. “No volem cap església ni religió darrere d’un govern dient-nos el que tenim que fer, som lliures, i ho demostrarem el dissabte a Castelló”.

Albiol finalitza afirmant que encara queden molts aspectes de la vida en la que la situació de la dona és de clara discriminació respecte als homes, “Hem de continuar treballant per la igualtat i fer desaparèixer els valors del patriarcat que durant segles han arrelat a la nostra societat, som ciutadanes amb els mateixos drets i deures que els homes”.

Comparteix

Icona de pantalla completa