Diari La Veu del País Valencià
Campanya informativa sobre les conseqüències negatives de la LOMCE
La FE CCOO PV inicia una campanya informativa sobre les conseqüències negatives de la LOMCE

La publicació d’aquestos documents inicia la campanya d’organitzar la resistència educativa i indefinida a la LOMCE

Des de la FE CCOO PV valorem que la LOMCE suposarà un greu perjudici per al sistema educatiu i per al dret a l’accés a l’educació. Considerem que tota la comunitat educativa ha d’estar informada per conèixer el contingut de la llei i les conseqüències de les seues aplicacions concretes. També caldrà conèixer el desenvolupament normatiu i curricular posterior.

La FE CCOO PV fa públic un document-guia per a analitzar l’impacte dels principals canvis en educació, que inclou esquemes i taules sobre l’organització escolar tant a primària com a secundària i batxillerat. És un material adreçat als centres educatius i als seus treballadors i treballadores.

Aquest material es complementa amb una publicació comparada entre LOE i LOMCE, que aclareix quins són els articles en vigor i com queda definitivament l’ordenament legislatiu educatiu. Cal recordar que la Federació d’Ensenyament de CCOO ha fet públic també un estudi de l’impacte de la LOMCE i de les retallades en les condicions laborals i salarials del professorat a l’àmbit estatal.

Amb tots aquests documents fem efectiu el dret a la informació als treballadors i treballadores de l’ensenyament, i a les persones que estan compromeses amb la comunitat educativa.

Estem donant a l’hora, amb aquestes iniciatives, els primers passos cap a la resistència educativa i indefinida contra aquesta llei regressiva. La campanya informativa es desenvoluparà amb propostes de posicionament públic contra una llei que entenem com a segregadora i classista.

Per a la Federació d’Ensenyament de CCOO PV ni l’escola que vol la LOMCE, ni l’escola que vol l’administració educativa autonòmica són la nostra escola. L’escola que volem és l’escola de totes i de tots i açò ho ha confirmat la comunitat educativa que s’ha manifestat contra la LOMCE i les polítiques educatives que la dirigeixen amb mobilitzacions i amb les vagues. Ara és el moment de la informació i l’anàlisi concret per construir resistències.

FE CCOO PV

Documents als que fa referència la nota: pv.ccoo.es/ensenanzapv
Posicionament del Consell Federal de la FE CCOO PV sobre la resistència a la LOMCE: pv.ccoo.es/ensenanzapv

Comparteix

Icona de pantalla completa