Diari La Veu del País Valencià
Que es pronuncie el PP contra el tancament de RTVV
Compromís per Elx reclama a la corporació municipal que es pronuncie contra el tancament de RTVV

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha registrat hui una moció a l’Ajuntament en la que demana que la corporació municipal es pronuncie contra el tancament de RTVV, portat a terme pel Govern d’Alberto Fabra. Alhora, demana al ple que done suport als treballadors i treballadores de l’ens i inste al Consell a cercar alternatives per fer viables la ràdio i televisió públiques.

Mollà, ha indicat que “des de Compromís volem mostrar el nostre rebuig a esta decisió del Govern valencià que furta a tota la ciutadania el seu dret a accedir a una televisió pública pròpia i, en este sentit, demanem a la corporació municipal que es pronuncie també contra el que suposa esta barbàrie”.

La portaveu local ha assenyalat que “primer hem hagut de patir la manipulació a la que sotmeteren la cadena els diferents governs del PP i ara pretenen acabar amb un servei que és bàsic per garantir una informació de proximitat, en valencià i que siga garantia de pluralitat”.

“Alhora, volem animar la ciutadania a participar de la manifestació que tindrà lloc demà a les 18 hores des de l’edifici de RTVV a Alacant per dir a este govern que RTVV ni era seua abans ni ho és ara i, per tant, volem mantenir el nostre dret de comptar amb una televisió pública i de qualitat”, ha conclòs Mireia Mollà.

Compromís per Elx

Comparteix

Icona de pantalla completa