Diari La Veu del País Valencià
Últims actes del festival ULTRASONS 2013
La recta final de la 5a edició ens deixarà tangos, rock&roll i la fusió entre música clàssica i pintura.

Després de que el segon cap de setmana sorprengués als assistents per la varietat i qualitat amb Pablo Medina, David Moliner, Ramón Cardo & Friends, The Session Jazz Band i la sessió oberta al públic, ara és el moment d’acomiadar ULTRASONS 2013 amb molta energia i tres presentacions.

El divendres, 25 d’octubre, a l’hora de les bruixes l’artista plàstica Ana Beltrán i el grup de cambra Somtresons (Núria Albella, Raquel Monforte i Anna Albert) presenten un nou espectacle: “Veu la música, sent el color”. El Saló Gòtic és l’espai escollit per fusionar música i pintura; combinar colors i sons; unir oboè, clarinet i piano amb els pinzells;…, tot per a que els espectadors siguen conscients de les seues emocions i per a experimentar l’art en múltiples vessants.

I en l’última jornada de 2013, dissabte 26 d’octubre, a les 19.30h. serà el torn dels tangos amb Joe Petraski y Los Carniceros del Tango, que ens proposarà viatjar a Buenos Aires amb el seu primer disc, que acaben de presentar, “La Guardia Mediterránea”. El grup tornarà al Saló Gòtic de l’Alcora, centre de gravetat del festival, on van enregistrar aquest treball discogràfic.

I per a tancar la 5a edició del festival, a les 23.30h. al pub Cassette 29 , tindrem els udols de tres llops amb molt de rock&roll a les venes, primer Aullido Atómico presentarà el seu nou LP “Asalto al corral”. I per no desaprofitar l’estada de Don Rogelio J., després hi ha programada una sessió seua per a explorar aquest artista tot-terreny. L’actuació de Aullido Atómico és la primera mostra de la cooperació entre els festivals locals, Bestialc i ULTRASONS. Així, ULTRASONS 2013 compta amb un concert, que encaixa amb la filosofia d’ambdós festivals, programat pel Bestialc.

ULTRASONS és un festival dedicat a la diversitat estilística, la promoció de noves propostes i la dinamització cultural. Objectius que són possibles gràcies a l’organització de l’Associació Juvenil JDB, el patrocini de la Caixa Rural, l’ajuda de l’Ajuntament de l’Alcora i la col·laboració del Pub Manhattan, la pizzeria La Gioconda, la tenda Musical l’Alcalatén, el Pub Cassette29, la Panaderia Albero i la cafeteria Deu Minuts.

PROGRAMA:
Divendres, 25 d’octubre:
24.00h. // Veu la música, sent el color espectacle de Somtresons + Ana Beltrán (performance) // Saló Gòtic – Casa de la Música

Dissabte, 26 d’octubre:
19.30h. // Joe Petraski y Los Carniceros del Tango (tangos) // Saló Gòtic – Casa de la Música

23.30h. // Aullido Atómico* (rock&voodoo roll) + Don Rogelio J. (dj) // Pub Cassette 29

[*] Concert programat pel festival Bestialc, primera mostra de cooperació entre els dos festivals

Comparteix

Icona de pantalla completa