Diari La Veu del País Valencià
El TROVAM! de Castelló clausura amb èxit rotund
El TROVAM! de Castelló clausura amb èxit rotund la seua primera edició
Més de 4.000 persones han assistit als concerts que han sigut programats en diferents llocs de la ciutat

Prop de 50 especialistes de la indústria musical i dels mitjans de comunicació han participat en les trobades professionals

La Valencian Music Association ja comença a projectar-se en l’edició 2014

De ‘rotund èxit’ ha sigut qualificada la primera edició del festival TROVAM! que s’ha celebrat aquest cap de setmana en la ciutat de Castelló.
Hui de matí ha tingut lloc la roda de premsa en l’Ajuntament de Castelló per a fer balanç dels resultats. El regidor de Cultura, Vicent Sales, i el president del VAM!, Luis Óscar García, han declarat que els concerts han comptat amb més de 4.000 mil assistents.

Concretament, a Auditori – (Concert d’Obrint Pas) – 600. A La Pèrgola: Divendres (Aspencat, Els Catarres, Vertigen, Rapsodes) – 1.000; dissabte (Txarango, Els nens eutròfics, Malnom, Orxata) – 1.500; al Teatre RAVAL: Divendres (Toti Soler, Pau Miquel Soler) – 120. Dissabte (Feliu Ventura, Òscar Briz), 140; i a la Plaça Santa Clara (Marcel el Marcià, La POP) – 1.000.

A més a més, prop de 50 especialistes del món de la música i dels mitjans de comunicació varen participar en les trobades de la indústria musical valenciana celebrades en la Llotja del Cànem el divendres 18 d’octubre.
Durant el cap de setmana que ha durat el certamen, més de 150 persones han treballat en el festival de forma directa o indirecta, entre músics, tècnics, productors, ticketing, taquilles, seguretat, càtering, personal de barra, etc.

Des de l’organització del TROVAM! es vol subratllar que els objectius que es va plantetjar a l’hora de concebre el festival, han sigut plenament assolits:

• donar a conéixer la vitalitat de la música valenciana,
• ser punt d’encontre professional de la indústria musical,
• apostar per la música com a dinamintzador social, cultural i econòmic,
• i oferir un format de festival on la sostenibilitat i el treball en xarxa i col•laboratiu siguen els trets distintius.

La Valencian Music Association ja comença a preparar l’edició 2014 del TROVAM!, que comptarà de nou amb les millors propostes de la música valenciana i un bon grapat d’activitats professionals destinades a cohesionar i dinamitzar la indústria musical.

El Trovam! és un projecte de la Valencian Music Association (VAM!), i compta amb el suport de l’Ajuntament de Castelló, la Diputació Provincial, la Universitat Jaume I, i CulturArts (Generalitat).

Comparteix

Icona de pantalla completa