Diari La Veu del País Valencià
Repúblika Ska presenten “Resistirem” amb un nou vídeo!
Repúblika Ska és una banda de les terres de ponent que sap fer de l’ska tot un signe d’identitat musical. Amb més de cinc anys rodant per tots els racons de Catalunya, un disc a l’esquena (Ja som aquí!, 2011) i molta festa darrere, enguany van presentar el seu segon treball discogràfic: Resistirem.

Aquest segon disc ens presenta un grup madur, amb les idees ben clares. Una mescla explosiva de reivindicació i una bona dosi de festa, que és el que els caracteritza. Un crit a la resitència, tant personal com social, que porta com a missatge la defensa dels nostres drets i la nostra cultura.

En directe, als nois de Repúblika Ska se’ls queda petit l’escenari. Els deus membres de la banda s’encarreguen de donar el màxim del seu potencial en una hora i mitja de música, fent servir la festa com a element principal del seu show. Tot això, sense oblidar el seu vessant reivindicatiu i cultural.

Ara ens presenten un nou vídeo promocional del disc i de la gira! Estigueu atents a les dates, que potser tocaran aprop de casa vostra!

>

Repúblika Ska presenta RESISTIREM

Comparteix

Icona de pantalla completa