Diari La Veu del País Valencià
El Premi Enric Valor accepta originals per correu electrònic
El dia 31 d’aquest mes acaba el termini per presentar obres al Premi Enric Valor de narrativa juvenil. En aquest enllaç: bullent – Premi Enric Valor es poden consultar les bases.

Es tracta de la 33a convocatòria i les bases indiquen que es poden presentar novel·les inèdites adreçades a un públic juvenil de dues maneres:

a) A la manera tradicional, amb cinc còpies en paper enquadernades. I un sobre a banda (també en paper) amb les dades d’autoria.

b) Enviant un correu electrònic amb l’original en format word i un altre arxiu de word que tinga les dades d’autoria a l’adreça [email protected].

En els dos casos, la llargada de les novel·les juvenils presentades ha d’estar entre les 80 i 150 fulls a doble espai i la resta de característiques són les mateixes

Les bases també indiquen que els originals han d’estar escrits en valencià. Això no significa que no valguen totes les varietats dialectals de la llengua catalana, com es pot comprovar en fer un repàs dels guanyadors de les anteriors edicions. Sense anar més lluny, l’any passat va guanyar la gironina Dolors Garcia i Cornellà amb l’obra Vida, obra i secrets d’Helena Mascort, una emotiva història que reflexiona al voltant de la creació literària, però parla també de sentiments universals i del poder de l’esforç i la constància.

Enguany el jurat estarà format per Oreto Doménech, Jesús Monzó, Pilar Puchades, Núria Sendra i Núria Cadenes. la llibretera i escriptora Núria Cadenes ha estat una incorporació posterior a la primera convocatòria del Premi ja que per problemes d’agenda Dolors Garcia i Cornellà no podrà ocupar el lloc que es reserva al darrer guanyador entre els membres del jurat. El jurat del Premi Enric Valor canvia cada any en la seua major part.

Comparteix

Icona de pantalla completa