Més de 1.200 persones participen en el dia de la bici organitzat per la regidoria de Benestar Social de Picassent

Amb el lema, ‘Practica una vida saludable’, els milers de cicloturistes van recórrer una marxa de 6 quilòmetres pel poble i pel seu terme municipal.

Picassent va acollir el matí del 9 d’octubre una marxa ciclista per conscienciar que l’esport ha d’estar unit a una vida saludable i allunyada de les drogues. Esta iniciativa de la Regidoria de Benestar Social i el seu departament de l’UPCCA va congregar més de 1.200 persones de totes les edats, les quals van poder completar l’itinerari gaudint del magnífic ambient que es respirava pels diferents racons del municipi. A més, hi hagué una “parada tècnica” al barri de la Font de l’Omet per disfrutar d’un esmorzar entre tots els participants.

Una iniciativa, “el Dia de la Bici”, que va ser possible gràcies a la implicació de nombrosos col·lectius. “Vull agrair el Bici-Club, el Grup Cultural Ball de Bastonots, l’associació Renàixer, el grup de Capoeira Candeias, Bicicletes Agulles, Espai Obert, Policia Local i Protecció Civil per la magnífica organització que ha tingut la marxa, un matí en què els picassentins es reunixen per practicar esport i celebrar el 9 d’octubre en família”, assenyala Carles Silla, regidor de Benestar Social i Sanitat de l’Ajuntament de Picassent
A poc a poc, els participants arribaren a l’Ermita on gaudiren d’un espectacle de Capoeira i a més de sortejos de diversos regals, d’entre altres, una magnífica bicicleta de muntanya donada per l’empresa local, Bicicletes Agulles.

Comparteix

Icona de pantalla completa