Diari La Veu del País Valencià
Primer cap de setmana d’ULTRASONS 2013
Semàfor en verd per a la 5a edició del festival ULTRASONS de l’Alcora. Aquest divendres, 11 d’octubre, el quintet local Aipes&Go és l’encarregat d’obrir el festival, a les 20.00h. a la pizzeria “La Gioconda”. La formació presentarà una fusió dels sons més actuals combinats amb d’altres de més antics, amb la finalitat de crear un bon ambient.

ULTRASONS 2013 segueix, dissabte (12 d’octubre) a les 16.00h., amb un acte de quasi dotze hores de duració on assaborir la varietat de timbres, estils i instrumentacions, el Marató Ultrasònic “Los Pollos Hermanos”, a la terrassa del Pub Manhattan. El programa de ràdio local, Los Pollos Hermanos, serà el fil conductor del marató, on es podrà escoltar La Punzada del Guajiro: grup on els germans Albero mostren la seua cara més desenfadada; Albert Sanz & Rogério Campas: dos referents del jazz a casa nostra provant nous matisos, i EarDrum: grup de hip hop que gira al voltant de la bateria de Dani Domínguez.. I per acabar, Groove Session per a tots els que vulguin experimentar i pujar a l’escenari.

Però això no és tot, l’edició de 2013 es prolongarà fins el 26 d’octubre, amb una programació especialitzada amb la diversitat estilística per a fomentar un diàleg obert a totes les influències: Ramón Cardo & Friends, Aullido Atómico, David Moliner, Joe Petraski y Los Carniceros del Tango, la conferencia de Pablo Medina o la simbiosi de color i música de Somtresons i Ana Beltrán.
ULTRASONS é un festival pensat per a descobrir noves fragàncies, promocionar noves propostes i dinamitzar la vida cultural de la capital de l’Alcalatén i els seus voltants. Festival organitzat per l’Associació Juvenil JDB amb el patrocini de la Caixa Rural, l’ajuda de l’Ajuntament de l’Alcora i la col·laboració del Pub Manhattan, la pizzeria La Gioconda, la botiga Musical l’Alcalatén, el Pub Cassette 29, el Forn Albero i la cafeteria Deu Minuts. A més, aquest any el festival és el protagonista de la segona temporada del projecte “El Otro Lado del Telón”.

Comparteix

Icona de pantalla completa