Diari La Veu del País Valencià
Què ens passa valencians!?, falten 10 dies per aconseguir l’objectiu
Pel que fa al Projecte VerKami “Què ens passa valencians!?” el documental sobre la situació de la llengua catalana al País Valencià permeteu-me informar-vos com a un dels membres involcurats al llarg de tot el territori lingüístic: amb un pes especial dels valencians com no podia ser d’una altra manera.
Davant del projecte hi ha l’amic i collistaire de MIGJORN David Valls i Botet: des de Barcelona.
Divendres 26 de setembre, tenim 9.650 euros però ens hem compromés a arribar a 13.500 euros. Tan sols tenim 10 dies més per arribar-hi.

Si no s’hi arriba VERKAMI anul·la el projecte!

Tan senzill com això! Ens falten 10 dies per aconseguir els prop de 4.000 euros que ens falten per al pressupost mínim perquè es pretén cobrir tot el País Valencià de migjorn a tramuntana.

Molts heu sigut generosos i heu ajudat; un altres us agradaria però no us és possible; uns altres heu pensat que teniu unes altres prioritats i uns altres heu pensat que si no hi ha més remei ho fareu a darrera hora.

CORATGE! VOLEM ARRIBAR A META! Un gran projecte per conèixer la situació del valencià, el català de tots, en terres valencians. La cosa no va tan sols de valencians sinó de catalanoparlants de tot arreu.

SOM UN MATEIX POBLE. ENTRE TOTS HO FAREM TOT! Feu la vostra aportació a:
verkami.com

Joan Carles Martí i Casanova

Comparteix

Icona de pantalla completa