Diari La Veu del País Valencià
Compte enrere per al 1er Aplec de la Mariola
Reivindicació, comarca, música en valencià i festa, eixos del programa del 1er Aplec de la Mariola, que tindrà lloc el 4 i 5 d’octubre a Alfafara

A l’Aplec es podrà gaudir de la música en valencià, amb els concerts d’ESiR, El Diluvi, Badok, Perifèrics, Odi, Karraska’l, Inèrcia, Barbaritats, Auxili i Odi, entre altres.

L’Assemblea dels Pobles de la Mariola ha presentat el programa per al 1er Aplec de la Mariola. El programa compta amb activitats de tot tipus i per a totes els públics, sempre reivindicant una serra sense incendis, i que farà d’Alfafara la capital cultural de la Mariola els pròxims 4 i 5 d’octubre.

Des de l’Assemblea han informat que el programa “respon a la necessitat de reivindicar una Serra lliure d’incendis i amb una intervenció forestal responsable, així com a la necessitat de mostrar el divers món associatiu que conforma les nostres comarques i els nostres pobles”.

El divendres 4 d’octubre s’iniciarà l’Aplec amb la lectura del Manifest, un sopar popular a la fresca i diversos concerts. Entre les activitats del dissabte trobem tallers i jocs infantils, exhibició de Pilota Valenciana, danses, gastronomia tradicional, correllengua, fireta d’entitats i productes artesanals, una xerrada sobre incendis forestals a càrrec de la Coordinadora d’Estudis Eòlics del Comtat, i una taula redona amb la participació de La Carrasca, Acif, Arrel i Mariola Verda, entre altres participants. Ambdós dies tancaran les activitats els concerts, que correran a càrrec d’ESiR, El Diluvi, Badok, Perifèrics, Odi, Karraska’l, Inèrcia, Barbaritats, Auxili, Tropiclitorianes o Faraona Sistema de Sonats, entre altres.


El Diluvi, un dels grups que tocaran a l’Aplec de la Mariola
L’Assemblea ha mostrat la seua satisfacció davant “un programa farcit d’activitats, fruit de l’esforç de totes les persones implicades i gràcies a les quals l’Aplec serà una realitat” han manifestat els i les organitzadores.

A més, el col•lectiu juvenil d’Agres i Alfafara, Joves de la Serra de Mariola, farà un acte de presentació de l’Aplec aquest divendres, 13 de setembre, a les 20h al patronat d’Alfafara, seguit d’un sopar popular i animats per la música d’ESiR i Faraona Sistema de Sonats.

Programa del I Aplec de la Mariola

Divendres, 4 d’octubre:
20h Lectura del Manifest
21 Sopar Popular
23h Concerts: Badok, El Diluvi, Odi, Faraona Sistema de Sonats.

Dissabte, 5 d’octubre:
8h Xocolatada
10h Excursió
11h- 13h Tallers infantils
12h- 13h Xerrada Coordinadora d’Estudis Eòlics del Comtat
13h- 14h Exhibició de Pilota Valenciana
14’30h Dinar Popular

17h- 18’15h Taula redona
18’30h- 19’30h Danses
20h- 21h Correllengua- Cerca Tasques
21h Sopar Popular
23h Concerts: Barbaritats, Karraska’l, Inèrcia, Tropiclitorianes

*La Fireta d’Entitats i Productes Artesanals estarà durant tot el dia de dissabte.

Comparteix

Icona de pantalla completa