Diari La Veu del País Valencià
Pep ‘Botifarra’ i la Penya Cristal Dior faran ‘Cançons al Dau’ al Trinquet de Bellreguard
Divendres 16 d’agost tindrà lloc una nova edició de ‘Cançons al Dau’ al Trinquet de Bellreguard

Pep ‘Botifarra’ i la Penya Cristal Dior oferiran un concert previ a la partida de raspall que disputaran Moltó i Moró contra Marahí i Sanchis

Aquesta iniciativa forma part d’un cicle que pretén difondre la música en valencià als trinquets

El Trinquet de Bellreguard acollirà divendres que ve 16 d’agost una actuació de Pep Gimeno ‘Botifarra’ en una nova edició del cicle ‘Cançons al Dau’, amb el qual es pretén donar a conèixer la música tradicional valenciana als trinquets del País Valencià.

Pep ‘Botifarra’ estarà acompanyat de la colla de Gilet Penya Cristal Dior que interpretaran la cançó ‘Dolçaina Style’, (paròdia del Gangham Style i amb la qual han sigut vistos per més de 500.000 persones en Youtube).

L’actuació tindrà lloc a les 22.00 hores. En acabar tindrà lloc una partida de raspall entre Moltó i Moró contra Marahí i Sanchis.

Originari de Xàtiva, Pep Gimeno ‘Botifarra’ porta més de 30 anys bolcat en la difusió del cançoner tradicional valencià (cants de batre, jotes, malaguenyes, romanços, etc). És fill, nét i besnét de cantaors. La música tradicional està en l’essència dels seus gens.

La combinació de modernitat i tradició i el tremend carisma del personatge dins i fora de l’escenari, el converteixen en el gran protagonista de la música tradicional valenciana. Pep ‘Botifarra’ ha recuperat i difós un significatiu patrimoni de cançons tradicionals que ha interpretat en centenars d’escenaris valencians, catalans, i també d’alguns països europeus.

Les entrades estan a la venda a les taquilles del trinquet i a www.ticketea.com. El seu preu és de 5 i 7 euros.

Comparteix

Icona de pantalla completa