Diari La Veu del País Valencià
Benigembla recapta fons per poder mantenir els serveis del col·legi
El proper diumenge 9 juny els carrers de la petita població de Benigembla acolliran una fira comercial i d’artesania, molt especial. Es tracta d’una proposta per tal de recaptar fons per al col · legi de la localitat, al CEIP La Penya Blanca, i així poder donar continuïtat a diverses activitats i serveis que ofereix l’escola, com el menjador escolar, el futur banc de llibres o el material de l’aula de música.

Una iniciativa promoguda des de l’AMPA i la direcció del centre, en la qual s’han involucrat, no només els pares dels alumnes i tots els mestres de l’escola, sinó també els propis escolars, encarregats de la decoració dels carrers, les pancartes i fins i tot d’alguns dels productes que es posaran a la venda….

A la fira el visitant podrà trobar tot tipus d’articles, en els 43 llocs de venda de què es disposaran entre les diferents carrers del municipi. Un mercat en el qual participen els comerços i associacions locals, que també s’han sumat a la causa, a més de comerciants arribats des d’altres punts de la comarca de la Marina Alta.

Bijuteria, gastronomia, articles d’artesania, productes ecològics, complements, cosmètica i bellesa són algunes de les moltes possibilitats que oferirà aquesta fira solidària i en suport a l’escola rural, que necessita ajudes per poder seguir amb la seva tasca formativa.

Però el programa no acaba aquí. Paral · lelament s’han previst altres activitats que permetran passar un dia divertit tant als grans com als petits. Per això, hi haurà tallers infantils, jocs, matalàs inflable, teatre, una tómbola, barbacoa, animació de carrer, música i exposicions.

Una jornada de festa per als veïns i per a tots aquells que vulguin compartir i col · laborar en el manteniment de l’escola del poble. La cita serà el proper diumenge, a partir de les 10 del matí i fins a les 18.30 hores.

Robert Torrens

Comparteix

Icona de pantalla completa