Diari La Veu del País Valencià
La UPV dóna suport a la presentació de discos en valencià
La Universitat Politècnica de València, a través de la seua Àrea de Promoció i Normalització Lingüística, i amb la col·laboració de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i el Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants en Valencià, ofereix el seu suport a la música en valencià.

El suport consisteix en la cessió d’una de les sales de la UPV i la col·laboració en les despeses tècniques de l’actuació, a més de la difusió en els mitjans de comunicació propis (webs, RTV…), generals i especialitzats.

Els grups o artistes interessats a presentar el seu disc han d’enviar la proposta emplenant el formulari de propostes musicals (també en la pàgina web www.upv.es/bondia) amb les dades següents: dades personals i dades musicals (perfil o trajectòria del grup o artista, títol del disc, data prevista d’edició, observacions) i adjuntar-hi una peça musical de mostra en mp3 o qualsevol format de vídeo o àudio habitual. La selecció de les propostes musicals tindrà l’assessorament de músics i crítics musicals especialitzats.

El termini per a rebre propostes finalitza el 15 de juliol de 2013.

UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE VALÈNCIA
Gabinet de Relació amb els Mitjans de Comunicació

Comparteix

Icona de pantalla completa