Diari La Veu del País Valencià
Altra vegada el Consorci intenta fer les coses d’amagat.
L’any passat ens van passar un cobrament injust que a més estava malament fet. Un dels problemes és que s’havia gastat un padró mal actualitzat i moltes persones no van rebre rebut i unes altres van rebre rebuts que no havien de pagar.

El resultat és que per culpa de la dolenta actuació del Sr. Parra, el cost de la seua lamentable gestió va acabar recaent sobre solament una part dels contribuents. Huí s’ha publicat en el BOP un edicte que indica que s’exposarà públicament aquest padró en els locals de la Diputació. És a dir, la gran majoria dels veïns dels pobles que formen part del Consorci, si és que s’assabenten d’aquesta exposició, haurien de desplaçar-se per a demanar que es facen canvis i correccions.

És un símptoma més de la trista realitat d’un Consorci que fa les coses amagat d’aquells als quals havia de servir. És el resultat de defensar interessos molt distints dels ciutadans.

A un projecte perillós i insegur, car i ineficaç com el de Llanera se li afig així incapacitat o, el que seria encara pitjor, mala fe. No només volen posar en perill les nostres vides i benestar, sinó que han convertit el Consorci en una institució lamentable que ni tan sols és capaç d’organitzar un sistema just i equitatiu de cobrament i gestió.

És el moment de canviar la gestió del nostre Consorci, d’avançar cap a un model de gestió sostenible dels residus que genere ocupació i riquesa i faça innecessaris els macroabocadors. Però per a això fa falta que persones com el Sr. Parra, que semblen molt atents a deixar de costat sempre l’interès ciutadà per a servir qui sap a què, deixen el seu càrrec i donen pas a altres més capacitats per al servei públic.

Ací vos deixem l’enllaç a l’edicte al BOP. http://bop.dival.es

noalmacrovertedero.net

Comparteix

Icona de pantalla completa