Escola Valenciana tornarà a recaptar fons per a Open Arms en la campanya 'Salvem vides a la Mediterrània'

La iniciativa 'Un euro, llavor de solidaritat' va arreplegar més de 10.000 euros entre gener i juny d'enguany
10 desembre 2019 12:20h
Escola Valenciana destaca "l'encomiable" tasca de Proactiva Open Arms, que des del 2015 ha aconseguit mantindre sanes i estàlvies més de 60.000 persones davant d'una mort segura al mar quan fugien de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. / FRANCISCO GENTICO, OPEN ARMS

VALÈNCIA. La iniciativa 'Un euro, llavor de solidaritat' que impulsa Escola Valenciana tornarà a recaptar fons per a l'ONG Open Arms dins de la campanya anomenada 'Salvem vides a la Mediterrània'. L'entitat allarga la campanya un any més davant "la plena vigència" de la necessitat de rescatar persones al mar, així com "la contínua arribada de pasteres a costes valencianes".

Escola Valenciana destaca "l'encomiable" tasca de Proactiva Open Arms, que des del 2015 ha aconseguit mantindre sanes i estàlvies més de 60.000 persones davant d'una mort segura al mar quan fugien de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa.

L'entitat aprofita el 10 de desembre, Dia dels Drets Humans, per a reivindicar el dret elemental que tenen les persones a la vida, a la llibertat i a la seguretat. Els darrers 6 anys més de 15.000 persones han perdut la vida a la mar. Per això, Escola Valenciana torna a portar a les aules aquesta crisi i convida l'alumnat a aportar un euro dels seus estalvis que ajudarà a salvar vides.

A més, organitzarà xarrades formatives als centres escolars amb persones voluntàries d'Open Arms per a fer pedagogia i conscienciar l'alumnat de la tasca que desenvolupa l'ONG. La campanya 'Un euro, llavor de solidaritat', que entre gener i juny d'enguany va arreplegar un total de 10.034,37 euros, compta amb el suport de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next