Errejón troba la seua formació "decisiva" per a tindre un govern "que treballe per un país més just i més verd"

El líder de Més País apunta que en aquests moments "cal cuidar la democràcia" i votar per a evitar un retrocés en drets i llibertats
10 novembre 2019 11:40h
Després d'exercir el seu dret a vot aquest 10N, Errejón ha assegurat que si hi ha una alta participació, "hi pot haver una majoria demòcrata i progressista". / @ierrejon 

MADRID (ACN). El candidat de Més País, Íñigo Errejón, ha instat els ciutadans a "omplir les urnes" i els ha agraït que estiguen votant en uns comicis "que no s'haurien d'haver fet".

Després d'exercir el seu dret a vot aquest 10N, Errejón ha assegurat que si hi ha una alta participació, "hi pot haver una majoria demòcrata i progressista"; a més, ha afirmat que la seua formació vol ser "decisiva" per aconseguir-ho. A més, ha apuntat que aquest és un moment en què "cal cuidar la democràcia" i votar per a evitar un retrocés en drets i llibertats. 

Errejón ha assegurat que Més País serà "molt responsable" amb els resultats i els posarà "al servei perquè en tres mesos no s'haja de tornar a votar" en benefici d'un govern "que treballe per un país més just i més verd".

Per a Errejón, un mal resultat seria haver de tornar a repetir eleccions, que ha assegurat que "no està descartat"; un de bo, en canvi, seria poder conformar un govern progressista. "Som decisius perquè el cansament no es convertisca en abstenció", ha declarat.

next