Un equip de salvament rescata una tortuga careta trobada amb un colp al cap a la costa de Benissa

Efectius de l'Oceanogràfic i de la Universitat de València tractaran l'animal, que ha sigut traslladat a la infermeria
14 agost 2019 12:36h
L'animal ha sigut evacuat per la cala La Fustera i traslladat a la infermeria del post de salvament de Benissa, a l'espera de l'equip de recuperació que ha d'arribar de l'Oceanogràfic de València i de la Universitat de València per a tractar a la tortuga rescatada. / CEDIDA A EUROPA PRESS

ALACANT. Un equip del servei de salvament i socorrisme de Benissa, pertanyent a l'empresa Societat de Vigilància i Salvament (SVS), ha aconseguit rescatar aquest dimecres una tortuga careta (Caretta caretta) que ha sigut localitzada pels efectius amb un fort colp al cap a la costa d'aquest municipi.

L'animal ha sigut evacuat per la cala La Fustera i traslladat a la infermeria del post de salvament de Benissa, a l'espera de l'equip de recuperació que ha d'arribar de l'Oceanogràfic de València i de la Universitat de València per a tractar a la tortuga rescatada.

Segons han explicat a Europa Press fonts de l'empresa SVS, vora les 9.45 hores l'embarcació LR Puig de la Llorença ha albirat l'animal durant una patrulla rutinària.

L'exemplar, de gran mida i que presenta un colp al cap, ha sigut recollit i traslladat a la infermeria. Els efectius han activat el protocol, que suposa avisar el 112, l'Oceanogràfic i la UV.

L'alcalde de Benissa, Arturo Poquet, ha estat present durant les maniobres de recuperació de la tortuga.

next