'Envia ALTA al 699972...': Cantó s'obri un canal de WhatsApp per a informar de la seua campanya electoral

El candidat de Ciutadans a la Presidència de la Generalitat explica que els subscriptors rebran "informació actualitzada sobre totes les iniciatives i actes" del partit
16 abril 2019 13:10h
Cantó ha assegurat que, "a través d'aquesta eina, els ciutadans de València, Alacant i Castelló podran expressar-nos els seus dubtes i inquietuds i llançar preguntes i propostes". Imatge d'arxiu. / DAVID DOMÉNECH / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. El candidat de Ciutadans (Cs) a la Presidència de la Generalitat, Toni Cantó, ha posat en marxa un canal de WhatsApp "perquè els valencians estiguen en contacte directe" amb el partit.

Cantó ha assegurat que, "a través d'aquesta eina, els ciutadans de València, Alacant i Castelló podran expressar-nos els seus dubtes i inquietuds i llançar preguntes i propostes".

A més, ha concretat que les persones que se subscriguen a aquest canal "rebran informació actualitzada sobre totes les iniciatives i actes que duu a terme Ciutadans en la Comunitat Valenciana durant la campanya electoral". El telèfon per a subscriure's, enviant la paraula ALTA, és el 699972798.

"Amb aquesta iniciativa, volem tindre una relació més directa i fluida amb els ciutadans", ha indicat el candidat, qui també ha assenyalat que "aquesta via complementa els actes i carpes informatives programades en campanya per a explicar als electors el nostre projecte de canvi per a la Comunitat Valenciana".

next