L'entrada a la Llotja de la Seda de València serà gratuïta aquest dissabte

La regidora de Cultura celebra que cada any cresca l'interés per visitar l'edifici
15 novembre 2019 19:21h
La Llotja ha rebut enguany 580.000 visitants, 50.000 més que l'any passat. / EFE

VALÈNCIA (EP). La Llotja de la Seda de València podrà visitar-se aquest dissabte de manera gratuïta amb motiu del Dia Internacional Patrimoni Mundial de la UNESCO, segons ha anunciat la regidora de Cultura, Glòria Tello.

Aquest és un dels edificis més visitats de la ciutat i enguany ha rebut 580.000 visitants, 50.000 més que l'any passat. Tello ha valorat "molt positivament" que "any rere any s'incremente l'interés de la ciutadania en la Llotja" i ha dit que continuaran "treballant en el seu manteniment i millora".

Aquesta setmana l'Ajuntament ha realitzat una neteja i reparació del sistema de projeccions, un sistema d'informació per als visitants que utilitzen centenars de persones cada dia.

L'actuació ha consistit en la neteja dels filtres i el canvi dels llums del sistema de projecció del vídeo informatiu que ofereix dades històriques sobre l'edifici gòtic. Ha tingut un cost de 500 euros.

Construïda en el segle XV, la Llotja és un dels més bells edificis del gòtic civil europeu. Va ser declarat Monument Històric Nacional el 1931 i Patrimoni Mundial el 1996.

next