Enric Morera dona suport a la creació literària valenciana en la Setmana del Llibre de Barcelona

El president de les Corts agraeix que tant autors com editors valencians "puguen tindre una finestra oberta, com ja la tenen des de fa cinc anys, en aquest esdeveniment"
9 setembre 2019 18:41h
El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, va participar el passat diumenge, 8 de setembre, en la Setmana del Llibre de Barcelona. / DLV

VALÈNCIA. El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, va participar el passat diumenge, 8 de setembre, en la Setmana del Llibre de Barcelona. La visita del president del parlament valencià era per a donar suport als autors i editorials valencianes i a la indústria cultural valenciana, que presentaven les novetats editorials de l'any en un acte organitzat per l'Associació d'Editors del País Valencià.

Morera va agrair a l'organització de la Setmana del Llibre que tant autors com editors valencians "puguen tindre una finestra oberta, com ja la tenen des de fa cinc anys, en aquest esdeveniment. Amb açò es demostra que cal cooperar en un món global per a aconseguir que s'expresse millor la diversitat cultural i lingüística".

next