L'empresa de patinets elèctrics MOVO comença a operar a València

Els vehicles tenen una autonomia de 35 quilòmetres i es lloguen mitjançant una aplicació mòbil
9 juliol 2019 11:59h
Els usuaris podran fer ús d'ells des d'1,70 euros en trajectes de fins a 15 minuts; després, per 1 euro per cada 5 minuts addicionals. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. L'empresa emergent MOVO ha anunciat la posada en marxa a València del seu servei de patinets elèctrics com a part del seu pla d'expansió. Amb aquest llançament, la companyia espera "consolidar el seu lideratge en micromobiltat; cobrir les necessitats de transport dins de la ciutat, i impulsar el patinet elèctric com l'opció més còmoda i sostenible per als trajectes d'última i primera milla", explica l'entitat.

D'aquesta manera, València s'uneix a Madrid i Màlaga, i es converteix en la tercera ciutat en la qual la mercantil desplega els seus patinets, que estaran disponibles en diverses zones del centre de la capital del Túria.

La responsable de MOVO a l'estat espanyol, Marta de Eusebio, manifesta, en un comunicat, la confiança de l'empresa en el fet que "tindre més opcions de mobilitat supose una transformació rellevant en el dia a dia de centenars de ciutadans els hàbits de transport dels quals aniran canviant a poc a poc". A més, de Eusebio afegeix que, "després d'observar que més del 60% dels usuaris usen el servei més de dues vegades al dia", estan "segurs que València no serà l'excepció".

Els patinets elèctrics de MOVO, que tenen una autonomia de càrrega de 35 km, es podran utilitzar després d'instal·lar la seua aplicació gratuïta, amb la qual serà possible localitzar i desbloquejar el patinet escanejant el codi QR que està al manillar. Els seus patinets estaran connectats a una plataforma que permet el seu monitoratge i localització en temps real.

Tarifes

D'altra banda, apunten que la tarifa del servei s'adapta a la demanda dels ciutadans, que podran fer ús d'ells des d'1,70 euros en trajectes de fins a 15 minuts; després, per 1 euro per cada 5 minuts addicionals. D'aquesta manera, MOVO es converteix en l'operador de micromobilitat compartida amb un preu més assequible per als usuaris, asseguren.

A més, com ja s'ha fet en altres ciutats, MOVO continuarà realitzant campanyes informatives i esdeveniments de seguretat viària per a informar els usuaris de les condicions d'ús i seguretat dels seus vehicles.

next