Els termòmetres baixen dels 20 graus per primera vegada en una setmana

Dénia registrarà la temperatura màxima més alta, amb 18 graus, i Morella, la més baixa, amb 14 
28 desembre 2019 12:14h
Les temperatures començaran a normalitzar-se després d'una setmana en la qual s'ha arribat en repetides vegades els 25 graus. / EFE

VALÈNCIA (EP). La caiguda de les temperatures al País Valencià que va començar divendres continuarà aquest dissabte, en el qual no es preveu que cap observatori de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) en territori valencià supere els 20 graus, fet que no ocorria des de divendres passat.

Les temperatures començaran a normalitzar-se després d'una setmana en què s'ha arribat en repetides vegades els 25 graus, i que han deixat, per exemple, el dia de desembre més calorós de València en 100 anys.

Així, l'Aemet preveu que la jornada siga tranquil·la, amb el cel poc nuvolós o clar i vent fluix. Els termòmetres es mouran entre els 14 i els 18 graus en tots els seus observatoris, amb el pic a Dénia (18) i la temperatura més baixa a Morella (14).

Alacant, Elx, Ontinyent, Oriola i València registraran 17 graus, mentre que Alcoi, Castelló, Gandia, la Vall d'Uixó i Vinaròs es quedaran en 16 i Requena tindrà 15 graus.

Pel que respecta a les mínimes, Alacant i Gandia marcaran les més elevades, amb nou graus, mentre que la més baixa seran els dos graus de Morella i Requena. A València, el termòmetre caurà fins als set graus (mateixa mínima que Alcoi), mentre que a Castelló, la mínima serà de sis, igual que a Elx, Oriola i Vinaròs.

next